lauantai 4. toukokuuta 2013

Bumtsikibum ja värinää pyrstöön

Minkin Wappu tuli, oli ja meni ilman sen suurempaa juhlintaa. Tai mistäs minä tiedän mitä se on siellä rannassa puuhannut... Allekirjoittaneen Wappu kului Keski-Euroopasssa, mutta se on sitten toinen juttu. Näsimeri sentään näytti auenneen Wapun aikana.

Wapun jälkihöyryissä kävin hakemassa huollosta Minkin päristimen. Valitettavasti repari oli onnistunut murjomaan surisijaa moottoripyörällään ja siitä puuttuu nyt yksi kulma alakatteesta. Niin siis Minkin päristimestä. Vandaalimaisen ja päällekäyvän moottoripyörän katteista mulla ei ole mitään tietoa. Eikä oikeastaan edes kiinnosta. Eihän se nyt suoranaisesti käyttöä haittaa, jos suristimen alakatteen kulmasta puuttuu pala, mutta onhan se nyt aika villin näköinen.Peräpäristimen lisäksi Minkki sai tänään uuden akun, nipun johtoja ja oman ghettoblasterin. Minkki Crew:n selkeästi teknisempi osapuoli teki täyden päivätyön vedellessään johtoja pitkin venettä ja asentaessaan sulakkeita, kytkimiä ja kuunnellessaan allekirjoittaneen suunsoittoa. Lopputuloksena Pikku-Minkin ensimmäinen bumtsikibum-sessio oli tosiasia.

Tänään Pikku-Minkki otti myös vastaan ensimmäiset Minkki-Crew:n ja sen suoranaisten sidosryhmien ulkopuoliset vieraansa, kun Vellamo ja Aegir piipahtivat Minkillä tarkastamassa tilanteen ja lainaamassa erinäisiä tarvikkeita Minkin merikelpoisuuden todistamiseksi. Ilmeisesti ankkuripallot ovat tällä erää loppuneet koko Tampereelta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa tänne kommentoidakin niin ei mene ihan monologiksi ;)