tiistai 28. lokakuuta 2014

Syksy on taas, syksy on taas ja maa on täynnä ****aa

Kauden paketoinnin jälkeen on tietty syytä alkaa miettimään myös veneen paketointia. Minkki nousi Näsimerestä menneen viikon keskiviikkona perinteiseen tapaan S.Järvisen kraanan avulla. Mastohan oli kaatunut jo aiempana viikonloppuna. Nostotalkoot sujahtivat suhteellisen sujuvasti kolmen veneen kimppana kun Team Sailventuresin Orvokki ja Myy Myy Linesin Pikku-Myy tekivät seuraa Pikku-Minkille. Kiitokset vaan kaikille mukana olleille. Allekirjoittanuthan pakeni heti maston kaadon jälkeen Aasiaan ja jätti nostosessiot muille. No, täytyy kuitenkin pitää mielessä, että Minkki Yhtymä on osuuskunta OY AB GMBH Ltd ja Minkillä on siis toinenkin omistaja. Ihan vieraisiin käsiin ei sentään tarvinut tyttöä jättää. Minkin pressutusta varten yritin kovasti harjoitella tuulikästä tapaa tehdä Rekkakuskin kytkyä, mutta harjoitukset ovat vielä toistaiseksi vähän vaiheessa. Oppimateriaalina on luonnollisesti käytetty Ylviksen väsäämää opetusvideota:

Ehkä toi joskus vielä onnistuu... yhtä tyylikkäästi siis.

Asiasta kukkaruukkuun, jonka voikin sitten teatraalisesti tipauttaa parvekkeelta jalkakäytävälle, Pikku-Minkki ja Minkki Yhtymä olivat olleet kuulemma jossain määrin esillä myös Napsin (Naispurjehtijoiden) syystapaamisessa Tampesterissa. Mainetta on tietty monenlaista ja jostain kumman syystä meille ei ole juurikaan valoitettu kyseiseen kokoontumisen synkkiä salaisuuksia. Mikä lie salaseura, kun eivät meille mitään kerro :/ Jokatapauksessa Minkki Crew pyrkii luonnollisesti aina ja ehdottomasti edistämään tasa-arvoa, vaikka poikien jutut saattavat joskus vähän rasvaisiksi muuttuakin... niin ja toisaalta eihän ole olemassa sellaista asiaa kuin huono julkisuus. 

Ainiin ja pitkästä aikaa päivänbiisinä ja korvamatona on soinut perinteistä viikinkimeininkiä ja potkuritukkaa, vaikkakin kyseinen joiku sopisi ehkä ennemmin kevääseen... sitä siis odotellessa...The warming sun returns again
And melts away the snow
The sea is freed from icy chains
Winter is letting go

Standing on the ocean side
We can hear the waves
Calling us out with tide
To sail into our fate

Odin! Guide our ships
Our axes, spears and swords
Guide us through storms that whip
And in brutal war

Our ships await us by the shore
Time has come to leave
Our country, family and homes
For riches in the east

Some of us won't return
But that won't bring us down
Our fate is written in the web
Woven by the Norse

A ram is sacrificed
Across the long ship's bow
And as we set our sails
A strong breeze starts to blow

It carries us out to sea
With hope of fame and pride
And glorious all will be
That with sword in hand will die

Odin! Guide our ships
Our axes, spears and swords
Guide us through storms that whip
And in brutal war

Odin! Guide our ships
Our axes, spears and swords
Guide us through storms that whip
And in brutal warEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa tänne kommentoidakin niin ei mene ihan monologiksi ;)