torstai 14. marraskuuta 2013

Oli synkkä ja pimeä ja märkä ja marraskuu

Minkki on paketissa ja niin on tämä purjehduskausikin nyt virallisesti joulupaketissa. Ainakin jossain määrin... Minkin wanha ja repaleinen talviloimi dumpattiin jo keväällä ongelmajätteeseen ja neitokainen sai nyt päälleen uudenkarhean valkoisen untuvatäytteisen peiton. Kyllä nyt kelpaa talviuneksia kevääseen asti. Mietin tässä vaan, että pitäisiköhän sille käydä viemässä tyyny tuonne pukkien väliin... Niin mikä veneen inhimillistäminen??? Sanokaa mitä sanotte, mutta veneitä pitäisi käsitellä henkilöinä, eikä esineinä, vaikka maisteri Parantainen muuta väittääkin. Oikeassahan hän on kuitenkin, kun sanoo, että "vene tykkää, että sillä ajetaan".




Jotain toimintaahan tässä pitää keksiä, jottei maanhaju ala tarttumaan jalkoihin. Vaihtoehtoina on pyöritelty jotain reissua sulan veden alueelle tai jos ei muuta niin ainakin risteilyllä pitää talven aikana käydä. Tosin viimeaikaiset sosialistisessa mediassa pyörineet kuvat Viking Gracen konevalvomosta eivät suoranaisesti herätä luottamusta, että nyt oltaisiin erityisen osaavissa käsissä. Jos tuonne päädytään niin pitää varmaan kaivaa Mustot kaapista ja patsastella paukkuliivit päällä takakannen yökerhossa.Tilastollisestihan turvallisin paikka matkustaja-aluksella on takakannen Minkki-Baari.

Kävin tänään viemässä Minkin vantit Nebille, jossa niitä lyhennettiin muutama sentti ja vaihdettiin uudet vanttiruuvit. Huomatkaa imperfekti. Vein vantit vähän ennen kello kolmea ja neljän maissa tuli jo tekstari, että homma roger ja vantit voi hakea. Ihan kiva, kun lähtiessä sanoin, että aikaa työlle on kevääseen asti... Melko ripeää toimintaa. Nebistä on kyllä pelkästään hyviä kokemuksia, toisin kuin eräästä toisesta tamperelaisesta venetarvikeliikkeestä, jota en vaan voi suositella kenelläkään. Samaa olen kuullut myös myös muilta Minkki Crewn sidosryhmiltä, jotka ovat jalallaan uskaltautuneet kyseiseen myymälään ja poistuneet sieltä varsin pian erittäin pahantuulisina. Mutta siis kun Minkkiin ollaan jossain välissä harkitsemassa uusia lakanoita niin kovin mielellään hakisin purjeet nimenomaan Nebiltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa tänne kommentoidakin niin ei mene ihan monologiksi ;)