keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

UUBABBAEEAAEEAA UUBABBAOO

Näin se homma etenee.. Pääasia, että tiimi toimii ja saadaan palautetta.. sun muita kliseisiä letkautuksia voisi viljellä tähän muka-raflaavaan tekstinalkuun, mutta taidanpa kuitenkin vaan mennä asiaan. 

Minkki kelluu taas, kun Sini kävi hänet veteen nostamassa. Hommassa ei kovin montaa ylimääräistä minuuttia ehtinyt tärvääntyä, kun nostoliinat olivat jo Minkeroisen alla, koko komeus korkealla ilmassa sisariensa yläpuolella ja matkalla kohti kotoista ja luontaista elementtiään. Myöhemmin saimme lukea Jänissaaren Sanomien yleisönosastosta tuohtuneen kirjoituksen, jossa paikallinen Tiira-muori rähisi siitä, että pikkunisäkkäitä tunkeutuu hänen luontaiseen elementtiinsä. Seuraavan päivän Jänkkärissä olikin jo sitten vastine, jossa luontotoimittaja J.Änis opasti Tiira-muoria, että lepakkokin on pikkunisäkäs...










Pikku-Minkki sai kunnian olla ensimmäinen Ännäläinen H-vene vedessä tänä keväänä. Mikäs siinä, "ei ole häpeä olla nopea" niinkuin entinen kollega asian aikoinaan ilmaisi. Enpä tiedä mihin hän kommentillaan viittasi, mutta näin hän kuitenkin sanoi. 



Asiasta kukkaruukkuun ja sitä rataa, mutta niinkuin aiemmassa postauksessa kerroin, viime syksynä väkivaltainen Pupuluodon laituripultti hyökkäsi Minkeroisen kimppuun tämän nukkuessa viimeistä yötään vedessä ennen talviunille siirtymistä, tehden erittäin ikävän hiertymän neidon oikeaan kylkeen. Kyseinen hiertymä v*****i allekirjoittanutta koko talven ajan. Mietin ja vatvoin asiaa ja velloin murheenalhossa talven kylminä ja tuulen tuivertamina öinä, vain kissa, takkatuli ja konjakkilasi seuranani ja yritin keksiä ratkaisua, jolla neitokaisen kylki saataisiin taas kuntoon. Ratkaisu löytyi Motonetista Autokorrek - Kliinerin muodossa, jolla käsipelillä kävin veneen kyljet läpi ja sen jälkeen vahasin kahdesti Hempelin Boat Waxilla ja lopputulos on tässä. 




Ainakin omasta mielestä hiertymän piilottaminen onnistui ihan kohtuullisesti. Katsotaan mitä kesä tuo tullessaan ja alkaako hiertymä paistaa kyljestä UV-säteilyn absorboinnin seurauksena. 

Minkkiyhtymän PR-osaston saamassa asiakaspalautteessa toivottiin enemmän audiovisuaalisuutta ja liikkuvaa kuvaa urhean ja uljaan Pikku-Minkin, tuon aikamme legendan, urotöistä. Seuraavassa salaa kuvatussa klipissä pääsemme kurkistamaan sisään kaikkein pyhinpään, eli Minkeroisen sisätiloihin. 



Toinen videoklippimme on saatu suoraan Minkkiyhtymän viestinnästä. Kyseinen video on osa tekeillä olevasta kokoillan jännityselokuvasta Pikku-Minkki ja kun maailma ei riitä. Elokuvaa tähdittää NäsiSean Konneri ja tarina sijoittuu Jänissaareen, Näsiselälle, Mustaanlahteen, Pimeensalmelle ja Säynässaarille. Luvassa on vauhtia, vaarallisia tilanteita, äkkinäisiä liikkeitä ja tanakkaa toimintaa alusta loppuun. 












ps. saimme muuten parin kaiffarin kanssa tällaiset Navigaatioseuran 50-vuotiskekkereillä:


pps. Pandionkin on laskukunnossa ja solahtaa mereen aivan lähipäivinä


3 kommenttia:

  1. Oot menny sotkeen hienon sertin. Onnittelut hyvästä työstä. Keep it up.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tietääkseni toi serti on vielä teillä jemmassa ;)

      Poista
  2. Tänne blogiin lisää juttuja Minkistä ja miehistöstä toivoo mamma

    VastaaPoista

Saa tänne kommentoidakin niin ei mene ihan monologiksi ;)